Новини компанії

ПАТ «Одескабель» - Срібний партнер галузевої конференції «СКС. СКУД і відеоспостереження 2019»

sks kiev 1

Сьогодні, 4 квітня, в Києві в будівлі Торгово-промислової палати України стартувала галузева конференція «СКС. СКУД і відеоспостереження 2019».

Відвідувачі конференції мають значний інтерес до нових рішень СКС OK-net, зокрема до оптичних рішень.

Сергій Сидоренко, начальник відділу продажів компонентів кабельних систем «Одескабель» у своїй доповіді зазначає: «Після успішного відновлення роботи на ринку України в минулому році СКС OK-net продовжує свій розвиток. Якщо рік тому була оновлена ​​«мідна» складова лінійки продукції, то в цьому році ми оновлюємо «оптичну». Як і раніше, ми вибрали для нової лінійки найпопулярніші і затребувані моделі компонентів, однак, діапазон можливих рішень завжди значно ширше. Що стосується волоконно-оптичних рішень, то і тут можливості OK-net вражають. Ґрунтуючись на 33-річному досвіді роботи з «оптикою», Одеський кабельний завод займає лідируючі позиції у виробництві волоконно-оптичного кабелю. При виробництві використовуються найсучасніші технології, новітнє обладнання та кращі матеріали. Так, оптичне волокно поставляється безпосередньо від топових світових виробників: компанії Corning (США) та компанії Fujikura (Японія), а частина конструктивних рішень є унікальною і не має аналогів у інших національних виробників. Підтвердженням Вашої впевненості у високій надійності і бездоганній якості нашої продукції стане 25-річна гарантія на СКС OK-net».

Високий потенціал ПАТ «Одескабель» зазначає Олег Лучак, начальник відділу продажів кабелів зв'язку «Одескабель»: «... зараз Україна робить значні зусилля по гармонізації національної та європейської бази стандартів, і CPR буде в найближчий рік-два прийнятий в Україні. Ми вже сертифікували наші кабелі за вимогами CPR, і в цьому сенсі продукція «Одескабель» відповідає вимогам завтрашнього дня!»

Щоб переконатися в оригінальності придбаного товару, введіть номер:

Бухти (вказано на бирці під штрихкодом,
12 цифр)

Барабана (вказано на бирці,
8 цифр)